Historia

Vapaaotteluseura NHB Iisalmi Ry on perustettu 18.06.06 Iisalmessa. Seuran perustivat Iisalmen vapaaottelun pioneerit Ville Huttusen johdolla mahdollistamaan laadukas harjoittelu Iisalmessa ja kilpailemisen Iisalmea edustaen. Valmentajina ja seminaareja vetämässä on vuosien varrella käynyt Suomen BJJn ja vapaaottelun kärkinimiä kuten Rogerio Rocha, Delcio Pereira, Lucio Linhares, Toni Valtonen, Rafael Domingos ja Greger Forsell.

Seuran menestynein ottelija Miikka Kauppinen on otellut BJJ:ssä voittaen Hangon Summer fightin 2009 ja Naamalukko Openin 2010. No Gi Bjj;ssä sm pronssia 2012.

Lukkopainissa Miikka voitti vuonna 2010 ensin amatöörien ja sitten ammattilaisten Suomen mestaruudet. Lisäksi voittoja on tullut Suomen kovatasoisimmassa turnauksessa Naamalukko Openissa 2013 ja 2014.

Vapaaottelussa Miikka on menestynyt Suomen kovatasoisimmassa organisaatiossa Gagessä ja muissa kovatasoisissa kansainvälisissä otteluissa.

Vuonna 2011 seuraa alkoi luotsaamaan Tarmo Ruotsalainen ja Tarmon aikana seurasta nousi uusi Suomen mestari 2016, jolloin lukkopainin ADCC- liiton kilpailussa voitti Mihail Remshu. Mihail otteli hopeaa myös No Gi Finnish Openissa häviten finaalin diskaukseen, koska kiristi jalkalukon väärään suuntaan.