Remontti on valmistunut!

NHB Iisalmi tilojen remontointi
Ryhmä motivoituneita ihmisiä ja joukko loistavia yhteistyökumppaneita niin mikään ei ole mahdotonta!
Ensimmäisessä vaiheessa tatamimattojen alle laitettiin 40 mm pehmuste betonin päälle, tatamimattojen alle tuomaan joustoa. Tatamimattojen päälle asennettiin pressu, joka on turvallisempi, hygieenisempi ja helpompi pitää puhtaana. Pressut toimitti tarpaulin.fi

 

 

 

 

 

Kattoon asennettiin liukukisko ja kannakkeet, joihin toisessa vaiheessa ripustetaan nyrkkeilysäkkejä, jotta voimme paremmin palvella kasvanutta harrastaja joukkoamme. liukuovikiskon ja kiinnitys tarvikkeet toimitti Savon Rautaosa. Kiitos Partasen Ismolle ja koko henkilökunnalle asiantuntevasta palvelusta.


Suoja seinä pehmustettiin solumuovilla ja pintaan asennettiin näyttävä pressukangas! Myös häkki verhoiltiin pressukankaalla.

Samalla rakennettiin pallonheittoa yms. oheisharjoittelua varten seinä johon kestää heittää mitä vaan.

Kiitos loistavasta ja joustavasta palvelusta TKD.

Kiitos Savon Laaturakennukselle avusta materiaalin hankinnassa.
Kiitokset , crest, Kuvatuulos, Safecare Oy, Rakennus ja remonttipalvelu J.Blinnikka, Hotel Golden Dome, Kenkäliike.fi, Ahmon kokoauto, Kesport Iisalmi, Kärkimerkit, Mehevänkulma, Yläsavolainen,                        Harrit Väänänen ja Piippo sekä Iisalmen Kaupunki.
Kiitos myös kaikille talkoissa mukana olleille, Nina, Hanna ja Aku, Johanna, Suvi, Anssi, Mika, Tommi, Joni, Mikko, Mona-Liisa ja Lauri, Kari, Jarno, Markus, Mihail, Ville, Jouni, Tomi, Tino, Riku, Harri, Jirko, Pekka, Pekan emäntä ja tenava sekä Aki!


Sekä Kiitos myös kaikille muille, joiden nimiä emme muistaneet mainita.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tervetuloa treenamaan uuteen ja hienoon saliin.

Kesäkauden harjoitusajat: 13.06-15.08.2017
MA 19.00 Fysiikka (säävaraus sali/ulkona)
TI 18.30 BJJ/lukkopaini
KE 18.30 Potkunyrkkeily (säävaraus sali/ulkona)
Kesäkaudella harjoitellaan sään salliessa ulkona, paikka ilmoitetaan edelliseen iltaan mennessä!

Täältä voit käydä myös katsomassa laajemman koosteen remontista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *